Sayfalar

1 Mart 2013 Cuma

Yazitör Starter Nedir?

yazitör starterYazitör starter eğitim seti'ni;İnternetten yazı yazarak para kazanmanızı sağlayan yol gösterici bir rehber olarak tarif edebiliriz.

İnternetin hayatımıza girmesi ile beraber pekçok kişi yazı yazarak internetten para kazanmaya başladı.Özelliklede yazı yazarak Google den hatırı miktarda para kazanılıyor.

İşte Yazitör Starter de bu işe nasıl başlayacağınızı ve ne kadar kazanacağınızı ve kazandığınız paraları nasıl alacağınızı size adım adım gösteriyor.

Aslında yüzlerce hatta binlerce kişi bu yolla yani internetten yazı yazarak para kazanıyor.Fakat bu öğrendikleri sırrı pek kimseyle paylaşmıyor.Yazitör starter de bu sırrı makale yazarak para kazanmak ve bu işi öğrenmek isteyenlerle paylaşıyor.
Yazitör starter şu anda 39 tl gibi komik bir rakama satılıyor.Yazitör starter aldığınızda yazacağınız 3-5 yazıda bile bunun parasını amorti edebilirsiniz.

Bana sorarsanız size söyleyeceğim tek şey yazitör starter ile makale yaz para kazan derim.
Yazitör starter eğitim seti bir e-kitap formatında ve bilgisayarınıza indirerek kullanabiliyorsunuz.Dijital bir ürün olduğu için saat gecenin 3 ü bile olsa hemen bilgisayarınıza indirerek yazı yazarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Yazitör starter resmi sitesine gitmek için tıklayınız

Yazitör starter ile ben geçen ay tam 613.91 tl kazandım.Tabiki bu vergiler felan düşüldükten sonraki net kazancım.Bu kazancımı aşağıda sizlerle paylaşmak istiyorum.
Yani yazitör starter ile zengin olamazsınız fakat evde yada işte boş vakitlerinizde ek iş olarak çok güzel paralar kazanabilirsiniz.

Hatta şimdi akıllı cep telefonunuzla bile işe yada okula giderken bile yazı yazarak para kazanabilirsiniz.Günümüzde asgari ücretin bile 750.00 tl olduğunu düşünürseniz oturduğunuz yerde bu kazançlar sizce az mı?
Tabiki siz ben daha fazla kazanmak istiyorum diyorsanız, o zaman ne kadar köfte o kadar ekmek misali biraz daha fazla makale yazmanız gerekecek.Yani kazancınız yazdığınız makale sayısınca artıyor.

>>> Yazitör Starter indir





Ocak 2.Dönem (18.01.2013<=tarih<01.02.2013)
Ocak 2.Dönem (18.01.2013<=tarih<01.02.2013)
Bu döneme ait ödemeler 18.02.2013 tarihinde başlar(3 iş günü). Net tutar 50 TL ve üzeri ise ödeme yapılacaktır.
ToplamStopaj KesintisiNet
Dönem  Toplamı682.12 TL68.21 TL613.91 TL
Dönem Toplamı682.12 TL68.21 TL613.91 TL
Dönem Ödenen Toplam682.12 TL68.21 TL613.91 TL
Önceki Dönemden Devreden Bakiye0.00 TL0.00 TL0.00 TL
Dönem Ödemesi Gelen/Devredicek Bakiye0.00 TL0.00 TL0.00 TL
Adınıza Devlete Ödenen Gelir vergisinin Faturasını Görmek için TIKLAYINIZ

2 yorum:

  1. merabalar..yazıtör seti aldım ama hala ulaşmadı..durumu merak etmekteyim..‏kitaplarım hala ulaşmadı nerden takibini yapabilirim..?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazitör eğitim seti dijital bir e-kitap tır.Yani bilgisayarınıza indirerek kullanabilirsiniz.
      İndirme linki,ödeme yaparken verdiğiniz mail adresinize gönderilir.

      Şayet indirme linki gönderilmedi ise Yazitör starter resmi sitesindeki iletişim bölümünden durumunuzu izah etmelisiniz.Yazitör starter resmi sitesi >>http://www.yazitorstarter.com

      Sil

Makale yazarak para kazanma konusunda sizde bir yorum bırakın.Yorumlarınızı önemsiyoruz.